Η Εταιρία

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε στις αρχές του 2012, με σκοπό να υπηρετήσει το χώρο του σπιτιού και της διακόσμησής του με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο. Η αγάπη μας για το εκλεκτό αλλά και προσιτό design είναι η κινητήρια δύναμη για όλη την ομάδα του Homelicious.gr, από την αρχή!

Στα μέσα του 2013 ο προσανατολισμός της εταιρείας άλλαξε προς στον χώρο της εστίασης και του επαγγελματικού εξοπλισμού, διατηρώντας τις ίδιες αξίες για εξειδικευμένα, ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα ιδιαίτερης αισθητικής. Διαθέτοντας πλέον πολυετή εμπειρία και στηριζόμενη σε ανθρώπους με πάθος για αδιάκοπη έρευνα των παγκόσμιων τάσεων, διανέμουμε επαγγελματικό και οικιακό εξοπλισμό σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

H Homelicious.gr διαθέτει φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα, παρέχοντας προϊόντα επαγγελματικού & οικιακού εξοπλισμού εστίασης και διακόσμησης. Παρακολουθεί συστηματικά και με προσοχή τις νέες τάσεις της αγοράς, έτσι ώστε να είναι σε θέση να προτείνει την καλύτερη λύση για την κάθε ανάγκη του επαγγελματία. Με όραμα να προωθήσει και να εξελίξει τον σύγχρονο ορισμό της φιλοξενίας, αναζητά διαρκώς νέες συνεργασίες και παρουσιάζει φρέσκες προτάσεις για την ελληνική αγορά σε Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Catering, Cafe, Bar, κ.λ.π.

Αναλυτικά, διαθέτει:

Για το Ξενοδοχείο: Μεγάλη γκάμα σε εργαλεία και σκεύη κουζίνας και ζαχαροπλαστικής, για όλα τα στάδια παρασκευής των εδεσμάτων. Επίσης, πολύ μεγάλη ποικιλία σε είδη σερβιρίσματος και παρουσίασης για τον μπουφέ,bar κλπ.

Για το Εστιατόριο- Catering: Μηχανήματα, συσκευές και εργαλεία κουζίνας για όλες τις παρασκευές και μια μεγάλη γκάμα σε είδη σερβιρίσματος, παρουσίασης, αποθήκευσης και συντήρησης των τροφίμων.

Για το Bar/Café: Μεγάλη ποικιλία σε εργαλεία bar/cafe, ακολουθώντας πάντα το κύμα της εποχής. Διαθέτει τον εξοπλισμό με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα ή εργαλεία για την παρασκευή café & ποτών και φυσικά όλα τα είδη για το ανάλογο σερβίρισμα και παρουσίασή τους.

Ζαχαροπλαστείο – Φούρνος: Η εταιρία διαθέτει όλα τα μηχανήματα παρασκευής, εργαλεία και σκεύη για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου και την ασφαλή και όμορφη παρουσίαση των προϊόντων.

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, η Homelicious.gr αναλαμβάνει την μελέτη και την υλοποίηση πλήρους στησίματος επαγγελματικών χώρων καφέ-εστίασης, σε ότι αφορά τον πλήρη εξοπλισμό με τα κατάλληλα μηχανήματα και τις ανοξείδωτες κατασκευές.

Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε ώστε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και βελτίωση του τομέα της εστίασης, προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Πλεονέκτημα μας, η βαθιά γνώση και η αγάπη μας για τον κλάδο της φιλοξενίας και της εστίασης!

Τέλος, η Homelicious.gr είναι επίσημος αντιπρόσωπος της ACME & CO σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Acme & Co με έδρα της την Ν. Ζηλανδία, είναι καταξιωμένη στο χώρο του Specialty Coffee παγκοσμίως, σχεδιάζοντας λειτουργικές κούπες, από υψηλής ποιότητας πορσελάνη και πάντα κομψές. Με λίγα λόγια, στόχος της είναι να δημιουργεί την τέλεια κούπα για τον καφέ και για άλλα ροφήματα, ικανοποιώντας τα πιο απαιτητικά γούστα.